Ancher´s julestue

Bukser fra Primark // gamle sko og taske // jakke fra H&M fra sidste år // hat fra Spanien // gammel strik

It's beginning to look a lot like christimas....

Idag har vi været en tur i Anchers Julestue, aka Anchers Havecenter i Greve. Jeg havde set på Geggo´s Instagram at de havde været der, og det så VIRKELIG smukt ud! Vi blev bestemt ikke skuffede, her er simpelthen så hyggeligt. Hvis ikke du allerede er i julestemning så kommer du det her!

Julemusik i baggrunden, og forskellige temaer gør at der er noget til enhver smag og skaber hele oplevelsen. Se bare de hyggelige billeder her!

Her troede jeg rigtig jeg fik et fint billede af træet uden mennesker på, men det var da også kun lige til jeg fik dem over på computeren og så nisse far her, gemme sig i baggrunden haha!

Jeg har simpelthen scrollet igennem de her billeder igen og igen, fordi jeg synes de er så hyggelige! Udover de forskellige slags temaer, så er der til alle stuer pynt i massevis man kan købe. Juledekorationer, julekugler, lys, træer, juleugler, osv osv. Jeg kunne blive ved! Der er også selve haveafdelingen, hvor man kan blomster, krukker og hvad man nu ellers skal bruge til haven. Vi købte kun 2 små pynteting til træet, fordi vi lige skal have gjort op hvad vi egentlig har. Sidste år ryddede jeg en del ud i vores julepynt (mest det af Johnnys som ikke længere er pænt, hæh) så vi må se hvad der dukker op, men jeg husker vi har ret meget fint. Det bliver så dejligt næste gang trolden kommer, så skal vi pynte op til jul🎄

Der er også gratis æbleskiver og gløgg, og der er ingen entre, så det er ganske gratis. Hvor tit er det lige man kan tage på tur helt gratis og endda få "mad og drikke" også gratis?

Tjek det ud på Anchers Havecenter, de har både Instagram, website og Facebook! Selv tak😆

Vi ses snart❤️

Knus

#bestofnouw

Synes godt om

Kommentarer

Dytbat
Dytbat,
Smukke julebilleder 😀 Jeg er ny blogger her inde ca et halvt år har jeg været her er ikke så god til og skrive blogindlæg som du håber du vil kigge forbi ligge en kommentar hvad du synes eller måske følge mig her inde ville jeg blive vildt glad knus fra en 37 årlige alsinger Lise
nouw.com/dytbat