Angsten for min egen fødselsdag

Her, der smiler jeg. Jeg smilede også og var rigtig glad da jeg stod op, fordi min kære mand havde lavet lækker morgenmad, dækket fødselsdagsbord og købt mig (endnu) en fødselsdagsgave. Faktisk kunne dagen ikke være startet bedre❤️🥳

Jeg er så dårlig til at have fødselsdag. Det lyder fuldstændig absurd åndsvagt, men det har været sådan så længe jeg kan huske. Det er ikke, fordi jeg ikke glæder mig til dagen- men det er uvisheden, fordi det lille barn i mig, stadig forventer det skal være en god dag- en speciel dag. En dag som er min dag, som skal deles med de mennesker jeg har kært.

Jeg sagde til Johnny allerede tirsdag, at hvis ikke vi fik planlagt dagen lidt, så ville jeg gå i sort. Jeg bliver nødt til at have en plan i mit hovede. Ikke at jeg nødvendigvis skal vide hvad vi skal, men at vi skal noget. Så dagen ikke bare går med ingenting- jeg havde jo fri, og Gud ved hvornår jeg kommer til at have fri på min fødselsdag igen med mit nye job. Så for mig var det vigtigt vi skulle noget- det behøver ikke være en rumraket til månen, men bare jeg ved, at dagen er nogenlunde planlagt, så jeg kan slappe af. Men dagen var og blev jo ikke planlagt, dels fordi jeg ikke selv var kommet med ideer på forhånd, men stod dagen forinden med håret i postkassen, og dels fordi Johnny tager vi det bare lidt som det kommer.

Men jeg vidste godt det ville kortslutte i min hjerne, hvis ikke vi fandt på noget. Jeg kan da ikke bare sidde og se serie hele dagen på MIN dag.. synes jeg ikke.

Dagen startede som tidligere beskrevet jo helt til UG, og min kære mand vil egentlig NÆSTEN alt jeg vil, men vi er jo for sent ude og ingen kan noget, af det jeg vil. Allerede her, er jeg lidt i panik. - jeg ringede rundt til samtlige massører og diverse, men der intet af det jeg ville, vi ku’... Hold kæft hvor synes jeg bare det var RØV nedern! Forventningen til denne her dag, faldt fuldstændig og så ville jeg egentlig bare have den overstået. Timerne går med at jeg surmuler, inden jeg får hanket op i mig selv og beslutter vi kører en tur til Holbæk og spiser noget frokost. Og det er da også hyggeligt! Hvis det bare havde været sådan planen var fra start, så jeg ikke havde nået at få de negative tanker og følelser forinden. Det handler i virkeligheden om ansvaret for min egen dag- jeg kunne jo bare have planlagt den på forhånd! Eller, holde styr på mine egne negative tanker, fordi jeg havde den bedste morgen, og vi spiste både frokost og aftensmad ude.

Næste år er der forhåbentlig festival- så går dagen da med det 😂

Det er heller ikke kun på min fødselsdag- da jeg var mindre, var det også juletiden. Jeg har det stadig lidt. Den skal være iihh så hyggelig, og åh så romantisk. Det er bare ikke altid sådan realiteten er, og jeg er jo selv med til at styre hvordan tingene skal udarte sig. Og så kommer jeg til at ødelægge det for mig selv med negative tanker, som bliver til følelser, der kommer til udtryk i handling eller mangel på samme..

Johnny var bare pisse god, han kender mig og var opmuntrende og støttende i stedet for at synes jeg var en komplet idiot, og så ville det måske ende i uvenskab. Hatten af for en overskudsmand der håndterede mig helt rigtigt🙌

At blive skuffet er en lortefølelse, og her kunne jeg selv have været med til at forhindre den. Men jeg ved, at når jeg har forventinger til noget, så er jeg nødsaget til at dele det, så er chancerne for at de bliver indfriet langt større❤️

Tak fordi du læste med🙌

God weekend


Synes godt om

Kommentarer