Året der gik- hvordan ser det ud? Hvad skal der ske i 2020?

3 måneders praktik i Spanien

Ferie på Santorini

Det var 2019! Damn tiden flyver, jeg synes altså lige det har været nytår! Håber alle har haft en dejlig jul🎄

For ikke at gå amok med billeder for hele året, har jeg lagt 3 begivenheder op, som jeg synes har været de FEDESTE på hele året.

Højdepunktet for dette år er helt klart mine tre måneder i Spanien selvfølgelig🙌 Det har været 3 meget lærerige måneder, og nogle måneder jeg aldrig vil glemme. Jeg ønsker mig tilbage hver dag, kunne godt lige gøre det igen! Min praktik som ejendomsmægler i Spanien kan du læse meget mere om HER

Derudover var Johnny og jeg på ferie på Santorini 3 uger før jeg rejste til Spanien, og det var simpelthen den dejligste ferie, på den smukkeste lille ø. Put du bare Santorini på din Bucketlist, det kommer du ikke til at fortryde!

Se flere billeder og læs mere om Santorini HER

Vig Festival

På min top 3 liste her er sidst men ikke mindst Vig Festival. Det er en lille bitte festival som jeg har været til hvert år siden jeg var 9 eller noget i den dur, og den hører min sommer til ❤️

Det er her jeg møder venner og bekendte jeg kun ser den ene gang om året, og det her vi drikker os fulde og hører musik i 3 dage, det er skide hyggeligt 💃😍

Udover de her tre begivenheder er der selvfølgelig også sket andre dejlige ting, og vi har været til skønne påskefrokoster, fødselsdage og julefrokoster.

Jeg har flyttet bloggen her til Nouw som jeg på ingen måde har fortrudt, det har været SKØNT!

Jeg har (næsten) gjort min uddannelse som Finansøkonom færdig, mangler bare den sidste eksamen i januar, og jeg er begyndt at jagte min skuespillerdrøm! I foråret startede jeg med at gå på et par kurser, og derefter har jeg gået til privat undervisning inde i København som jeg er fortsat på efter jeg er kommet hjem til Danmark igen.

2019 har flyttet mig i så mange retninger og beriget mig med en masse oplevelser. Nu er jeg meget spændt på hvad 2020 bringer! En meget vigtig ting at tilføje til alle år, men især dette er den støtte jeg har fået fra familie og venner. Især min kære kæreste har været helt formidabel og jeg ville mildest talt ikke vide hvad jeg skulle gøre uden ham ❤️

Jeg slutter året med at min lille hest Ella skal til Fredensborg i den nærmeste fremtid, og derfor er jeg desværre hesteløs igen- beslutningen er taget af ejer grundet personlige omstændigheder. Det har intet med hende og jeg at gøre, men det er sådan det må være pt. Jeg har meget blandede følelser omkring det, fordi jeg selvfølgelig elsker den hest og har brugt så meget tid på og med hende, men samtidig giver det også andre muligheder. Så må vi se hvad der sker.


Jeg ved som sagt jeg skal færdiggøre min uddannelse, og jeg skal søge ind på en skole (vil ikke afsløre for meget endnu) i januar også, så det bliver en presset måned. Indtil sommer skal jeg arbejde som lærervikar regner jeg med, og herefter skal jeg finde mig en traineeplads hos en ejendomsmægler. Hvor, hos hvem eller præcis hvornår det ved jeg ikke, men det bliver i 2020. Som trainee skal jeg self arbejde fast og som en "rigtig" voksen, det er første gang jeg skal prøve ikke selv at være herre over hvornår jeg vil rejse, hvor længe og hvornår jeg vil holde fri, og hvor tit. Det bliver noget af en prøvelse!

Jeg glæder mig til at se hvor bloggen og mit skuespil tager mig hen i 2020, I´m ready for it🙌❤️

Hvad er dit højdepunkt fra 2019? Og hvad ønsker du for dig i 2020?

Vi ses til næste år, bring it❤️.

Xxx

Synes godt om

Kommentarer