Boyfriend jeans? Boyfriend shirts!

(U)nyttig viden; "Vidste du at når man kysser så forbrænder man 6,4 kalorier pr. minut?" Så kys I bare derudaf!  

Funny, sunny Sunday

En af mine absolut ynglingsshirts, som jeg desværre ikke endnu har fået erhvervet helt for mig selv. Men okay så, vi kan vel også godt dele :D    
   
"Nation of hoop"    
Denne her t-shirt har hætte, og det gør den super fed! Den er heller ikke overdrevet stor, så den får et neutralt oversize look.
   
Denne her hev jeg med hjem fra Australien til min kæreste, men passer også mig ganske fint ?
Velkommen tilbage! Har ikke været så aktiv på det sidste desværre, har haft så travlt med arbejde og skole. Men her kommer lige en lille opdatering, jeg tænkte det var på tide! Og så kom det helt af sig selv, da min kæreste og jeg forleden ryddede ud i hans tøj, og en masse blev givet til mig. Ooog så var der lige alt det, som ikke blev givet til mig, men jeg alligevel forestiller mig er mit. Kender i det? Jeg elsker at tulre rundt om aftnen i min kærestes store hættetrøjer, og jeg elsker at have en høj kæreste, så jeg svømmer i hans tøj. Det er lige mig :P Jeg prøvede en helt masse med et par stilletter og jeg synes det ser super fedt ud! Ud med (eller bare lige glem et øjeblik) Boyfriend Jeans, og ind med Boyfriend shirts! Tjek det lige ud!    

Synes godt om

Kommentarer