Boyfriend outfit ideas

Velkommen til bloggen- dejligt du er her🥳

Jeg går også og keder mig en smule disse dage, selvom jeg normalt aldrig keder mig. Og jeg skal da også nok få tiden til at gå med et eller andet projekt jeg har sat mig for, hæh.

Jeg går virkelig tit rundt i Johnnys tøj- det er virkelig behageligt, og så kan det faktisk godt styles så det kan bruges til andet end hyggetøj på trods af at han er 190 høj og bredskuldret. Men det kan altså godt lade sig gøre alligevel! Så er du træt af dit eget tøj, og ikke lige føler for at bruge en masse penge på nyt tøj, så tjek din kærestes klædeskab ud (hvis du har sådan én)😅 Se her👇

Her har jeg nappet et par joggingbukser, og hevet dem op til over navlen, og strippet båndet godt til. Derudover en t-shirt, den kunne også være foldet op i stedet for knuden, eller været nede i bukserne. Fordi det stadig kun er marts, har jeg tilføjet en af mine egne helt plane langærmet trøje indenunder.

Hoodies er nok en af mine ynglings items fra hans klædeskab, og de ryger tit på om aften efter et varmt bad. Men til et par stramme jeans, og støvler, sneaks eller høje hæle kan gå til. Det er helt op til dig. Her har jeg tilføjet hans bomberjakke udenover.

En anden måde at bruge en t-shirt på.( Hvis de er lange nok) Her har jeg gjort det samme med t-shirt og en langærmet udenover, men som I kan se, med strømpebukser til i stedet.

Hvis din kæreste har store nok hoodies, kan de også bruges med overknee støvler til eventuelt. Jeg har et par shorts under. Man kan jo gøre som man har lyst, jeg synes bare det er fedt at kunne gå i andre end ens eget tøjskab for nye outfits 😋😛 Vi må være lidt kreative, uden at behøve at bruge en masse penge.

Ta´lige et sneakpeak i din kærestes klædeskab og se om der ikke er noget du kan bruge, det skader ikke, vel?

Pas på hinanden derude🙌

Xxx


Synes godt om

Kommentarer