Christiania og pistoler, sådan holder jeg fødselsdag!

Velkommen tilbage!

Igår havde jeg fødselsdag, og jeg må indrømme det er første gang jeg har prøvet at vågne op alene på min fødselsdag. Jeg har vidst længe Johnny skulle på job, og sådan er det jo- som han så fint sagde "du er voksen nu, du kan ikke forvente folk tager fri for at fejre din fødselsdag". Men det forstår jeg altså ikke, haha! Måske det er en pigeting, eller måske er jeg bare ikke blevet voksen, I dont know, men Johnny forstår ikke hvorfor det er en specielt vigtig dag. Nå men jeg stod op, lavede morgenmad til mig selv, satte flag op og sagde "tillykke med fødselsdagen Freja, hvis det er sådan at være voksen så lad mig lige være 12 igen" hæh! Det er altså ikke specielt nice, den ene dag om året. Men nu er det sådan det var. Heldigvis har jeg den sødeste veninde der kom, og så kom hun med blomster og flag😍 Det er SÅ dejligt med veninder der tænker på en, og gør noget ud af virkelig at være en god veninde, det sætter jeg så meget pris på, og sådan en er hende her❤️ Jeg har længe gerne ville prøve at skyde med pistol og fik fat på en gut der havde kontakt til Nykøbing skydeklub, så jeg fik aftalt vi skulle derop! Se lige hvor badass jeg ser ud haha!

Det er i øvrigt gratis første gang man er deroppe, fandt vi ud af. Så hvis der er nogen derude der kunne tænke sig at prøve, så er det bare afsted!

[caption id="attachment_1908" align="alignnone" width="1125"]
Gammel Jakke fra j by j // støvler fra Utopia // taske fra Star Shoes CPH // skjorte fra Villa[/caption]
Johnny og jeg kørte søndag en tur til Kbh, først Christiania - første gang jeg var på Christiania var sammen med ham for et par år siden, og er kun kommet derinde sammen med ham. Altså kun et par gange, det er ikke hverdags kost for os eller noget 😃 der er virkelig hyggeligt derinde, self mest om sommeren. Boder, alt kunsten og hyggelig stemning, hertil en dunst af hash, det hører med haha. Har du nogensinde været derinde?
 

Herefter kørte vi i Fields og shoppede en smule- underligt nok har jeg dage hvor jeg ikke har lyst til at købe noget som helst, ved ikke lige hvorfor. Det kommer nok an på mit humør og hvad der lige rør sig omkring mig.

Johnny er mest en bøf bearnaise mand, men nogengange må vi altså prøve noget nyt og endte på en sydindisk restaurant. Det var altså en specielt oplevelse, alle retterne var en overraskelse og det var sådan OK stærkt også 😂 kender en der fik røde kinder af den mad, og se lige desserten! Vi var sikre på der ville komme is til, men nej vi måtte nøjes med en varm æbleskive agtig ting- spurgte tjeneren hvad det var for noget, men forstod kun noget med “indisk sweet” - det lyder virkelig morsomt når de taler engelsk, fordi de helst bare vil bruge “d” i alle ord og ikke kan sige “th”. Det er ihvertfald min oplevelse!
Det var meningen jeg skulle have holdt fødselsdag i lørdags, for mine tætteste veninder, men så skulle jeg ride stævne om aftnen, og måtte derfor flytte det til fredag- hvilket betød 5 ud af 10, ikke kunne komme. Men havde blandt andet de her på besøg, synes der er sådan nogle dejlige billeder (håber de er enige)

Ingen af mine veninder i selskabet kendte hinanden i forvejen, så det er altid lidt spændende at se hvordan det bliver, men de klikkede rigtig godt synes jeg, og det var egentlig bare rigtig hyggeligt. Jeg er så glad for at have så mange rigtig gode veninder og mennesker i mit liv, det er jeg meget beæret over, det er sgu ikke alle der har det. Men det har jeg og dem vil jeg aldrig være foruden.❤

Nu har jeg holdt næsten 3 x fødselsdag i år, og det må være nok. Er faktisk ikke ret god til at have fødselsdag, synes altid det er sådan en mærkelig dag, ved ikke rigtig hvorfor. Måske lidt ligesom juleaften, der har jeg også en særlig følelse i min krop, især når det er ved at være slut. En sørgelig følelse er det nok. Tror stadig jeg har et ønske om alt skal være perfekt på de dage, og det er det jo sjælendt. Men jeg har alt i alt haft dejlige dage, og nu er det tid til festival fra i morgen af. Dét skal nok blive rigtig spændende, hæh. Festivallen er et højdepunkt hvert år for mig, så self håber jeg det bliver godt.

Måske ses vi?

Xxx

 

 

Synes godt om

Kommentarer