City girl living in the countryside

Hej venner! Velkommen tilbage, hvor er det dejligt at se jer!

Jeg bruger de fleste dage som jeg plejer, undersøger ting som fører mig tættere på mine mål, drømmer mig væk på min 1,5 time lange togtur til skole, gør det samme i skolen og på vej hjem i toget igen. Finder ud af hvad mit næste move er, og hvad der gør mig glad, og det gør bloggen! Jeg ELSKER mit lille univers herinde, elsker jer der følger med! Så gør jeg alle de sure ting som vi nu er påduttet her i livet, såsom at gå på arbejde, handle ind, fylde benzin på, stå op om morgnen og hvad der nu ellers er, af everyday stuff.- Hvilket fører mig tilbage til mine drømme. Så bliver jeg lige lidt glad igen. Med andre ord, så bruger jeg rigtig mange timer på at drømme, men dæleme også på at jagte dem! Jeg tog mig selv i, at huske at nyde hverdagen lidt mere. Jeg har så travlt med at planlægge hvor jeg skal rejse hen næste gang, hvad jeg skal huske i morgen at jeg glemmer nuet. Det er virkelig svært, når jeg er så excited over alle de ting to come! Det kan få mig til at springe ud af sengen med sommerfugle i maven, bare ved tanken om at skulle tre måneder til Spanien, selvom det først er til august. Jeg står op med et smil når fuglene synger og solen skinner. Foråret, drømmende og mine mål- det er rigtig meget dem, der får mig til at ville leve mit liv til det ypperste. Og så er oplevelser helt klart number 1, på min prioriteringsliste. DET GØR MIG SÅ GLAD! Mit mål er, at jeg en dag kan leve af, at gøre det der gør mig glad. Og hvis det en dag ikke længere gør mig glad, så må jeg finde noget andet der gør. Jeg er konstant ude efter at gøre noget mere for mig selv og min tilstedeværelse.
[caption id="attachment_1588" align="alignnone" width="1500"]
Alt er gammelt på de her billeder- buksedragt og sko fra H&M // Jakke fra J by J // skjorte fra Vero Moda // T-shirt fra New Yorker.[/caption]
Jeg bor jo på landet, så på mine billeder er der ikke flotte bygninger i baggrunden. Der er marker! Massere af marker og traktorer. Gyllelugt. Offentlig transport der kun køre to gange i timen. Langt til rigtig meget. Fantastisk udsigt, og meget mere. Her er også det meste af mine venner og familie og min lille hest. Her er så skønt om sommeren og vi er omgivet af natur og skønne strande. Så mange skønne og fantastiske ting! Det pudsige er, at jeg har opfattelsen af, at dem der bor i byen, eller kommer fra landet og er flyttet til byen har en ide om, at man ikke kan opnå noget herude. At man er bagud fordi man ikke bor i København. Og det passer jo ikke! Der ER forskel på målsætninger, ønsker og drømme på folk fra byen og på landet. Men det gælder jo ikke ALLE. Jeg elsker landet, og jeg lader mig ikke begrænse af at jeg bor herude. Nu er det ingen hemmelighed at jeg bor herude fordi jeg har en kæreste der har hus her. Og at jeg godt kan føle mig splittet, fordi jeg er en bypige der bor på landet. Men som jeg lige skrev, så har jeg så mange ting herude på landet, som jeg ikke kan tage med mig til byen, og det er jo et valg jeg har taget. Men jeg ved også, at jeg ikke skal leve mit liv i Odsherred. Jeg har boet hele mit liv her, og så eventyrlysten jeg er, er jeg også klar over jeg ønsker at flytte herfra på et tidspunkt. Det er ikke nødvendigvis til København, men måske Holbæk. Eller også til udlandet, who knows. Da jeg var 12 og blev spurgt om hvordan mit liv så ud når jeg blev voksen, så svarede jeg, at jeg ville bo i USA. Og den drøm er der stadig. Livet er fuld af muligheder og overraskelser, og jeg ELSKER det helt ud til fingerspidserne. Jeg håber at du også lader dig fører dig i retning af dine drømme, og ellers føler dig inspireret nu til at gøre det. Livet er for kort til ikke at gøre lige præcis dét vi gerne vil. Måske kan vi ikke bare knipse, og være i mål med det samme. Men vi har altid muligheden og valget om at stå op og forfølge dem!

Vi ses snart,

Xxx

Synes godt om

Kommentarer