Den anden halvdel af mit liv

Hej igen!

Åh se lige hvor stor hun er blevet! Kom til at tænke på forleden, at om et øjeblik så har jeg været hendes papmor halvdelen af hendes liv😱 det er jo totalt nuts så hurtigt tiden går.. Hun bruger næsten samme str sko som mig, og er bare lige pludselig totalt stor synes jeg..
Mine to ❤
Hvor mon hun har de mærkelige ansigtsudtryk fra 😂
Gæt hvem der fik hvad.. Jah god mad er det ikke ligefrem, men det er også kun søndag en gang om ugen. Hvor tit går I ud og spiser? Og hvor tit synes du det er okay at spise junk?

Johnny arbejder hele tiden lige for tiden, og sådan er det. Men det betyder self også mindre kæreste og familietid. Jeg keder mig aldrig, men det bliver også rart når han kommer til at have lidt mere fri igen snart.

Minell er heldigvis det nemmeste barn. Der er faktisk aldrig noget bøvl med hende. Hun er nem at have med alle steder, og hun er god til at underholde sig selv. Altså lige som alle andre børn vil hun gerne have Chips til morgenmad, og hver aften når hun skal i seng siger hun “aj ikke allerede” uanset hvad klokken er 😂 Og så bander hun ALDRIG! Tror nærmest aldrig jeg har hørt hende sige et bandeord, det er ret fantastisk. Nu er jeg selv lærervikar jo, og det er langt størstedelen der kan virkelig grimme ord, og for at være ærlig er hverken Johnny eller jeg specielt gode til at lade vær med at bande. Så hvor hun har det fra, det aner jeg ikke🤷‍♀️

Tit når vi sidder herhjemme, og hun skal sige noget, så er det somom hun ikke har besluttet sig hvem hun skal sige noget til, og så bliver det enten “fraaaa” eller “faaarja” før hun så retter det til det rigtige 😂

Denne her uge har jeg to eksaminer, og jeg har simpelthen så ondt i maven. Jesus hvor jeg hader dem. I går vågnede jeg glad, og da jeg så kom i tanke om eksamen der er på vej, så dalede mit humør 180. Kender I det? Jeg kan ikke være glad for noget sådan helt rigtigt, fordi mit fokus ligger på eksamen - hvilket det jo også skal, men stadig nederen ikke at kunne nyde andre ting så meget som jeg måske ellers ville have gjort.

Nu glæder jeg mig virkelig til de tre eksaminer jeg har på det her semester er overstået, og jeg kan holde sommerferie!

Jeg kommer nok ikke til at være så aktiv den næste uges tid, af selv samme årsag, men forhåbentlig er jeg snart tilbage igen.

God solskinsdag ☀️

Xxx

 

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer