Dubai part 1

Dubai part 1

Soooo... Here we are! Enjoy Fact;" 1 ud af 4 kraner i hele verden er i Dubai!" Når man har været her, giver det helt sikkert mening. Der er byggerier igang alle steder. Spændende at se hvordan Dubai ser ud om 15 år.

Day 1

 
Så... første dag hernede blev brugt ved poolen- lidt sjovt at være omgivet af sindsyge bygninger imens man (prøver) på at slappe af. Normalt er det jo sådan noget man gør i rolige omgivelser. Hotellet er 4 stjernet og de går meget op i deres service hernede, så et sturt sturt 5 tal fra mig på det punkt. Derudover brugte vi den første dag på at tage til palmeøen, hvilket vi blev ret skuffede over. Tror jeg havde forestillet mig et sted man faktisk kunne se hele Palmen, men det er nok kun muligt fra en helikopter måske. Og så er det altså liiiige rigeligt varmt til frk Clausen her. Havde sagt med store bogstaver hjemmefra, at jeg altså ikke gad hører på brok over varmen.. men hvem sveder mest 🙋‍♀️ Til sidst kørte vi ud til Burj Al Arab som er det eneste 7 stjernet hotel, og verdens fjerde højeste bygning og jo et af Dubai’s kendetegn.

Day 2

 

Først tog vi til verdens højeste bygning, Burj Khalifa, og shiiiat min højdeskræk kom lidt på prøve, det kilder altså lidt i maven at gå helt hen til glasset på 125 etage. 1 minut tager det at komme op med elevator, og i mellemtiden er der biograf agtigt rundt i hele elevatoren hvor de viser alt muligt sindsygt. Bygningen er 828 meter høj og er den højeste menneskeskabte struktur der nogensinde er lavet. Som I kan se, kan jeg ikke engang have hele bygningen på mit billede 😅

Billedet med “poolen” er Apples udsigt fra deres butik i Dubai Mall, som er verdens anden største indkøbscenter med sine 1.124 millioner kvadratmeter 😱 det blev ved med at fortsætte om næste hjørne, ligesom vi troede vi var nået enden. Det er altså umuligt 😂 til sidst afslapning på stranden i ca 800 grader og i noget der minder om 40 graders varmt vand. Jeg overdriver ikke når jeg siger, at havet er varmere end det vand jeg bader i til hverdag. Det var simpelthen for sindsygt!
 
 
Da jeg bookede turen hetil, kunne man vælge en dagstur til Abu Dhabi og flere andre ting. (Vi skal bla om to dage på ørken safari). Og jeg vil sige det sådan, at selvom der er kommet mange fine billeder ud det, så hold nu kæft en tur.. Der var omtrent 👌 så meget der spillede- jeg er altså ikke god til at føle mig sådan rigtig turist, med bus, guide og mikrofon og det var PRÆCIS det der skete her. Anyways, nogen havde måske også lige glemt at læse den der voucher ordentligt igennem, så der sad vi i sommertøj på fuld skrue og fandt så ud af vi skulle i Moske. Vi manglede nok begge to en tildækning på 50% 😂 så vi måtte jo ud at købe, og det blev selvfølgelig til det helt ægte af slagsen. Tænker jeg kan pifte den lidt op når jeg kommer hjem 🤔😁 Man må gi dem, at de går op i deres arkitektur, og alt spiller helt 100. Varmt var det også, gad vide hvordan de overlever varmen i sort i 45 grader🤔 Næste stop på vores komisk dårlige tur var Ferrari World. Altså. Come on, her kunne de sgu godt ha kommet op med noget bedre. Er jeg den eneste der tænker Sex And The City2 når det gælder Abu Dhabi? Er pænt ligeglad med Ferrari, når jeg er taget på tur til Abu Dhabi. Så skal jeg se markeder, flere flotte bygninger, strand, havn, you name it. Og så stikker de mig "Ferrari World". Jesus... Frokosten var inkluderet i turen, og ja.. jeg ved ikke engang hvordan jeg skal beskrive maden så dårlig var den. 5 salatblade til forrest med 3 skriver agurker og skive tomat. Et styk kylling og 3 et eller andet jeg ikke ved hvad er, og måske smagen taget i betragtning heller ikke vil vide det til hovedret. Og til den store finale, fik vi én kugle is. Yes.... De fine billeder er taget et smukt sted, som er det eneste gode ved den tur. Guiden snakkede i tlf hele tiden, og hans accent er så rullende ingen forstår hvad der bliver sagt. Derudover brugte vi 4 timer på bare at køre i bus uden stop og kom 1,5 time for sent tilbage. Så der er ikke ret meget godt at sige om dagen, men dagen idag skal vi bare bruge dagen ved poolen, og en tur på stranden senere hvis vi gider. Tak for at læse med, og god søndag ✌ Peace

Synes godt om

Kommentarer