En succesful dag!

Velkommen tilbage til bloggen! Det er over en måned siden jeg har blogget sidst, fordi jeg simpelthen har haft så travlt på mine to jobs, hvor jeg fra kl 08-12.30 er lærervikar, og pt fast tilknyttet en 2. klasse, og herefter køre jeg videre til mit andet job hos RealMægleren i Vig. Så som sædvanlig er jeg en travl kvinde, haha! I onsdags havde jeg et vigtigt møde, som gik rigtig godt og som jeg snart kan løfte sløret for. Derudover havde Johnny en FaceTime dansk eksamen, så nu mangler han kun to "eksamnier" så er han færdig for denne omgang🙌 Så det skulle selvfølgelig fejres- og tjek lige mit jakkesæt ud som jeg har købt for intet mindre end.....👇

70 kr!

Jep, 70 kr i genbrugen! Blazeren var uden prismærke i, men bukserne havde stadig, og derfor aldrig brugt. Det er fra Vero Moda, og altså- se det lige!!

Tasken er fra Steve Madden og kan fås HER

Vi spiste mad på Rib House i Roskilde, og Jeg var der faktisk også i tirsdags. Man lærer altså at sætte pris på de små ting- jeg har virkelig savnet at kunne gå ud!

Nu må de bare gerne åbne verden op så vi kan komme ud og rejse igen- jeg er simpelthen ved at gå ud af mit gode skind! Jeg er så desperat at jeg kigger på alle gamle rejser og drømmer mig tilbage. Sidste år var vi på Santorini, en af de smukkeste destinationer jeg hidtil har besøgt. Vil du også se den smukke ø, så se indlægget HER og vloggen derfra HER

Anyway, det var en opdatering herfra- jeg vender snart tilbage med nærmere info omkring de vilde ting der er på vej🙌

Vi ses!

Xxx

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Virkelig et fedt sæt! Og mega nice at du fandt det til så få penge 🤩 Sætter også selv virkelig pris på, at man kan spise ude igen!
nouw.com/bylauradenis
frejaclausen
frejaclausen,
Tusind tak Laura! Og ja ikke? Fin blog du har dig🥳🙌
nouw.com/frejaclausen
ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Jo virkelig! Mange tak 💛
nouw.com/bylauradenis