En svær beslutning

Jeg er definitionen af en dårlig beslutningstager... Hvor vi skal spise henne hvis vi skal spise ude, om jeg skal træne idag eller springe over, om hvad vi skal lave på min fødselsdag (apropos) og nu- om jeg skulle tage afsted på den boot camp Mors Højskole tilbød GRATIS til 50 deltagere hvor jeg er en af dem. Da jeg meldte mig til, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg gerne ville med, men der var også lææænge til på daværende tidspunkt og så vil jeg gerne alle mulige ting. Ville også virkelig gerne til Australien i 2 måneder, men da tiden så nærmede sig, så var jeg helt ødelagt og var helt frustreret over jeg overhovedet til at starte med!!!! - ville afsted, for se nu hvilken angst jeg stod med dagen forinden- og igen sidste år da jeg havde besluttet at tage min 3 måneders praktik i Spanien. Kæmpe panik i mig 3 uger op til jeg skulle afsted. Det er måske meget normalt at blive grebet af panik når der skal ske noget nyt, og jeg har indtil videre været så glad for de vilde beslutninger jeg har truffet, hvor meget jeg har oplevet.

Når men, de sidste 10 dage, op til jeg skulle afsted på bootcampen idag, har jeg været SÅ meget i tvivl om jeg skulle tage afsted. Bootcampen har skuespil og andre forskellige "linjer" og er sådan lidt valgfagsagtig, og jeg vil selvfølgelig skuespil. Sidst jeg har lavet noget skuespil er helt tilbage til januar da jeg søgte ind på statens teaterskole, og så kom Corona og nu mit nye job. Så det var oplagt at tage et par dage væk, opleve noget andet og forhåbentlig lære noget nyt.

Det virker meget lige til, ikke? Men så brækkede min mormor hoften, og kunne ikke passe min mors lille hund når hun skulle til Jylland i sommerhus, så skulle vi passe lille Fie, og det kunne jeg jo ikke alle dagene, når jeg skulle til Jylland. Hvad så med Fie, kan Johnny passe hende lige så godt som mig (min lille baby). Jeg har taget fri fra arbejdet for at kunne komme afsted, så derfor er det også mine eneste fridage (bootcampen er fra onsdag-søndag). Er det det værd? Skulle jeg hellere blive hjemme og slappe af, lade op til arbejde igen og være sammen med min kæreste? Betale for at få bilen med på færgen til Århus og køre 2 timer til Mors, gider jeg virkelig det? Hvad hvis det er lort, stedet er lort, undervisningen og der ikke er nogen jeg klinger med? Måske er jeg en af de ældste? Måske er det slet ikke mig og spild af tid? Hvad nu hvis, og hvad nu hvis....

Eller, skulle jeg rent faktisk holde fast, opleve noget, lære noget, møde nogle nye menensker? Risikere at det er dårligt, men OGSÅ at det kunne blive en fed oplevelse? Få mere skuespillererfaring og bare være ung og hygge mig?

Jeg er sådan en, der snakker med nærmest alle mine veninder, min mor, Johnny og min terapeut om mine problemstillinger- hvad synes du jeg skal? Jeg har brug for opbakning, guidens I hvad jeg skal gøre, når jeg står overfor problemstillinger som ikke bare er, hvor skal vi spise i aften. Det er også tilfældet her. Jeg har simpelthen måtte kontakte min terapeut for at få hjælp, og hun kan ikke svare mig. Ingen kan svare mig, kun mig selv. Normalt går jeg altid ind for, at man skal gribe så mange af de muligheder, der byder sig som muligt. Vi lever kun én gang, og jeg har i sinde at være rig på oplevelser altid- have mange oplevelser at fortælle mine børn og børnebørn om, se verden og møde nye mennesker.

Når, men jeg fandt ud af, at man jo kan gå gratis over med Mols linjen i juli, og så er der en af pigerne der også skal derover, som bor i Århus og samler mig op ved færgen. Det er helt perfekt til min angst, så er det meget nemmere i mit hovede. Bliver sat af ved færgen, gå om bord, bliv hentet og sat af ved bootcampen. Så! Jeg har valgt at tage afsted og sidder nu på færgen alene, og mærker den der følelse, af at opleve verden på egen hånd som jeg har prøvet en del gange før på mine rejser. Så her sidder jeg, og jeg ber til Gud om, at jeg har taget den rigtige beslutning, og min nysgerrighed på livet giver mig god karma og en fantastisk tur. 🙌 Jeg har heldigvis søde Anne, hvis lejlighed vi lånte da vi var i Århus - hun skal også med🙌❤️

Vi må se om det var dét værd- jeg holder jer opdateret. Kryds fingre for en fed oplevelse til mig❤️

Synes godt om

Kommentarer