Hvad er min blog for en blog? 

Jeg har ofte hørt, læst og fået fortalt at man skal definere sin blog. Finde ud af hvilken "slags" blog det skal være. Mode, morblog, madblog, fitness and so on. Det er bare ikke tilfældet for mig. Jeg KAN simpelthen ikke definere den mere konkret end en livsstilsblog. Jeg er et helt almindeligt menneske med et almindeligt liv, men med mange jern i ilden og store planer for mit liv.

Jeg følger selv en række bloggere, og langt størstedelen har været med i en eller anden form for realityprogram, og derfra kan de nærmest leve af at være dem selv. Folk gider godt kigge med når de er ude at drikke kaffe. Jeg skal knokle for hvert et indlæg, og det er jeg faktisk pisse træt af. Jeg blogger om det JEG føler for, og dét som jeg har lyst til at dele ud af.

På min blog finder man alt muligt- håndlæsning, Nuskin, parterapi, rejser, mode, følelser, ejendomsmægler, papmor, genbrug, osv osv. Og det er bare sådan det er. Jeg har ofte tænkt om jeg skulle specificere den til mere, sidste idé var en ejendomsmæglerblog. Dét er ikke noget jeg har hørt om før, men faktisk har jeg ikke lyst til at skære alt det andet fra. Måske min målgruppe ville blive mere specificeret, men bloggen er også mit fristed, og mit univers hvor jeg deler alt det jeg har på hjerte.

Tænk hvis jeg skulle udelade nogle af alle de andre emner jeg har skrevet om.

Se bare mit lille billedbibliotek med billeder fra andre indlæg. 👇

sne, hus, by, træhus,
mennesker, ski, sne, hjelm, skistøvler, skibriller, mand, kvine, snowboard,

Skiferie i Val Thorens i Marts måned.

halskæde, kvinde, bænk, båd, vand,
kvinde, gågade, sti, by,

Billeder taget i forbindelse med jeg startede som ejendomsmæglerelev i sommers.

to mænd, skjorter, kirke,
vin, kvinde, restaurant, øreringe,
venner, mænd, kvinder, gravid, kirke

Fra vores vennetur til Århus, som var skide skæg❤️🙌

pige, kvinde, mand, jakke,
parterapi, mænd, kvinder,

Parterapi som er mit mest læste indlæg nogensinde. Den var I glade for..

palmer, lejligheder, blå himmel,
svimmingpool, palmer, liggestol,
palmer, græsplæne, golf, blå himmel,

Mit praktikophold i Spanien på 3 måneder sidste år.

Alchemist, hjerne, hoved, ret
kyllingefod, alchemist,
tunge, alchemist, mad, ret,

Johnnys og min vilde oplevelse på Alchemist, som fik mig i Go´aften Danmark. Simpelthen en viiildt oplevelse!

New York, biler, højhuse,
New York, højhuse, biler,
Kvinde, taxi, taske,

Studietur til New York i 2018, efterfulgt af 5 dage i Miami.

Fjer, farver, julepynt
juletræ, julepynt, træ, grantræ,

Sidste års tur i Anchers Havecenter, som vel er lukket ned fra idag pga Corona??? Men der er simpelthen så hyggeligt!

Ja altså jeg kan jo blive ved. Bloggen her, fungere også som en slags "dagbog". Jeg har jo det hele samlet her.Nogle indlæg appellere mere til nogle end andre, og det er helt okay. Noget er mere interessant for jer, og noget mere for mig selv, fordi det er mig der har skrevet indlægget, eller oplevet oplevelsen.


Men jeg ELSKER at dele det med jer. Min søde veninde, der har kendt mig i mange år, og kender til min selvkritik og bagsiden af at stille sig ud offentligt, have statistikker på hvor mange der kigger med, og måle sig selv sagde til mig for leden, jeg skulle stoppe med at kigge statistikker og så bare blogge og gøre det som JEG kan lide. Hvis JEG har lyst til at skrive om en kaffedate, så skal jeg da bare gøre det. Og det kan hun have ret i. Men det handler også om , at veje op om jeg gider bruge energi og tid på et indlæg som der er højst sandsynligt vil blive set af færrere end hvad jeg plejer. Men det er jo så her, jeg skal gøre op med mig selv, om for hvis skyld jeg blogger. Og det er for mig. Fordi jeg elsker det.

Så derfor kan min blog ikke være en madblog (gud forbyde det, INGEN ville læse mine 5 opskrifter jeg kan lave), fitnessblog, ejendomsmæglerblog, fordi jeg laver lidt af det hele. Hvad JEG føler for at dele med jer.

Det tætteste jeg kommer på en definition af min blog, må, så kliché som det lyder, være en såkaldt livsstilsblog.

Jeg håber du vil læse med fremover også🙌

God aften fra mig til dig❤️

Synes godt om

Kommentarer