Hvad skal jeg købe til ham i julegave? Se her!

//Reklame

Nu er det snart ved at være den tid, hvor vi kærester begynder at undre os over hvad vi nu skal give vores mænd i familien i julegave. Jeg gør ihvertfald! Jeg ved aldrig what on earth jeg skal give nogle af dem.. Underbukser og skjorter er bare snart ved at være en træls julegave, og ingen af "mine mænd" ved hvad de ønsker sig, hvilket er virkelig belastende og jeg har hvert år truet med, at fik jeg ingen ønsker, fik de ingen gave.... Basta.

Men den holder jo ikke, det ved vi alle sammen godt!😅

Og derfor skal I tjekke denne hjemmeside ud! De sælger herresmykker, og endda også smykker til par! Marjoe har det største udvalg af smykker til mænd i Danmark og de befinder sig også i Norge, Sverige, Tyskland, Holland og England, og så er de danskejet.

Brug koden "freja15" og få -15% 🙌

Du kan designe dit eget armbånd, og så har de et stort udvalg af herresmykker. Det er ikke så tit jeg ser virksomheder der går op i herremode i smykker på den måde, så tjek den ud her:

👇

Herresmykker til ham - jeg er selv virkelig fan af især armbånd til mænd! Se bare det udvalg jeg har fundet her, og der er massere af andet også, fx stålarmbånd og perlearmbånd foruden læderarmbånd og så er de også til at betale🙌

Sidste år købte vi adventsgaver til hinanden hjemme hos mig, og jeg skal helt sikkert benytte mig af hjemmesiden her til i år (håber ikke han læser med) 🙈

Måske er i helt nye til det med gaver, så kunne det også være ideelt, eller måske er du til kærestesmykker?

Der er endda også forlovelsesringe hvis julen skulle gå hen og blive så romantisk 🤩

Især er jeg fan af armbånd til mænd, det giver et fedt personligt udtryk. Se hvad du synes på siden, om der er gemmer sig en lille julegave derinde!

Vi ses snart!

Xxx

Synes godt om

Kommentarer