Hvorfor romantiske film og serier ødelægger dit liv

I denne her tid, tænker jeg ikke at jeg er ene om at se viiirkelig mange film og serier. For et par uger siden, fandt jeg "After" på Viaplay, totalt uvidende om at mit liv ville forandre sig fuldstændig efterfølgende (super dramatisk). Og det var udover det faktum, at jeg åbenbart ville befinde mig i en bobbel af misundelse, nysgerrighed og bebrejdelse.

Efter at have set filmen en aften alene hjemme med et glas vin, sad jeg fuldstændig blæst bagover med en masse følelser i min krop- jeg ville have mere. Den talte så meget til mig den film, måske fordi en del af mig altid havde ønsket at gå på skole i USA, og leve "den amerikanske drøm", og måske vi tøser har en ide om, at kærlighed skal være super pladder romantisk, og vi alle sammen ønsker vores mænd løber efter os, når vi smækker døren og siger at nu er det SLUT! Til dem af jer, der ikke har set den, er de meget unge i filmen, og går på college, men historien er ikke mindre dårlig af dem grund. Måske derfor den der ungpigedrøm om kærlighed og USA blomstrer ekstra op her. Han er selvfølgelig super cute, og har denne her "mørke" side, som vi alle falder i svime over, som både Christian Grey, Twillight, og de alle har.

Jeg er så besat (Johnny forstår det selvfølgelig ikke), at jeg har set den tre gange på samme uge OG er igang med at hører alle lydbøgerne på Mofibo, der er nemlig hele 5.🙌 Tilgengæld, synes jeg den første uge efter, at Johnny gjorde ALT forket, ga´mig ikke nok opmærksomhed, var ikke romantisk nok osv osv, alle de følelser, og alle de ting jeg synes han gjorde i filmen vil jeg da også ha noget af! Jaja, jeg VED godt at det er FILM og virkeligheden er en anden, I know, I know. Men helt ærligt, skal vi ikke også ha´noget romantik og spænding? Eller er det bare slut så snart vi har været sammen med vores kæreste mere end 5 måneder? Vil dog lige sige her, at Johnny og jeg havde rigeligt med spænding de første 2,5 år af vores forhold, men derfor bliver det jo hverdag alligevel på et tidspunkt. Men romantisk og "mørke" mænd, med en speciel kærlighed lige for os, og KUN for os, det vil vi ha´! Et eller andet sted, er det jo også super åndsvagt, at sådan en som mig kan sidde klisteret bag skærmen og blive totalt narret til at tro at det er sådan det skal være, og så kan min stakkels kæreste sidde der, og ikke have en jordisk chance for at imødekomme nogle af mine tårnhøje krav - er nok ikke i forvejen verdens allernemmeste, hvis jeg selv skal sige det (Johnny vil nok ikke modargumentere).

Så sidder vi trunter ellers her og ser Dear John, The Notebook, Fifty Shades, og går hjem til vores mænd der allerede har tabt på forhånd. I virkeligheden handler det her om, at imødekomme forventninger og virkelighed, ligesom så mange andre ting i livet, og i et forhold.

Alle ting er forskellige fra forhold til forhold- fra dig til mig. Jeg tror det er vigtigt at huske (note til mig selv også), at der er forskel på virkelighed og film. Altså det ved vi jo godt, men der er ingen grund til at sidde med en nederen følelse af, at vi ikke kan få det på film, når vi godt ved at det kan ingen. Men vi kan få virkeligheden og være med til at sørger for at den også er god. Johnny har sgu aldrig været særlig romantisk, men alligevel køber han blomster med hjem i ny og næ, invitere mig med ud at spise, går med på alle mine underlige billeder, i virkeligheden bare rigtig mange andre ting for min skyld, som går ubemærket hen fordi det er hverdag. Hvad forventer vi af vores mænd som er realistisk? Forventer vi noget realistisk? Hvad vil gøre os tilfredse? Johnny og jeg har været sammen i 5 år, og de første par år var der sgu ikke meget romantik i ham, mest fordi vi var uvenner hele tiden 😅😂 Men han er blevet bedre, også fordi jeg har sat ord på hvilke ting der gør mig glad og betyder noget for mig. Især når man har været sammen et stykke tid, så er det bare virkelig vigtigt at pleje forholdet, ellers går vi sgu døde i hinanden, det tør jeg godt sige.

Nu er jeg faldet lidt ned på jorden igen efter min besættelse (er stadig igang med lydbod nr 4), men jeg tænker stadig meget over at huske hinanden. Når jeg lige tænker mig om, og ser realistisk på tingene, så er jeg heldigvis rigtig tilfreds med min mand. Han gør sgu meget for mig, og det skal jeg huske at værdsætte! Det gælder jo også den anden vej. Det bliver så hurtigt hverdag for os alle sammen, og derfor er det så vigtig at huske at pleje og gøre noget ekstra i ny og næ, og overveje hvad det egentlig er, man godt kunne tænke sig fra sin kæreste. Tal sammen❤️

Rigtig god dag☀️

Vi ses snart
Synes godt om

Kommentarer