INSPIRATION: What rainjacket to wear this year?

Indeholder tilknyttede links

Hånden i vejret, hvem har ikke en regnjakke?

🙋♀️

Tror ikke jeg har haft en regnjakke siden 5 klasse! Og med det land vi lever i, så kunne det godt gå hen og blive en nødvendighed, især med det regn efterårsvejret har lagt for døren, har jeg hørt! Regnjakker behøver slet ikke være sådan nogle grimme nogle- se bare her! Dog vrimler det ikke med fede regnjakker, udvalget er ikke så stort hvis man gerne vil have en lidt atypisk og mere stilet regnjakke, med chance for at komme til at ramme nogen.

Jeg ved godt denne uges "What to Wear" er lidt anderledes end den tøjinspiration jeg normalt laver, men synes det var ideelt vejret taget i betragtning!

Se også lige min lille hat haha! Jeg ved ikke om den er vandtæt, men den er af plastik og jeg synes den er mega sej!

Jeg var også inde for at se hvad jeg kunne finde af gummistøvler, men de fedeste er primært fra Ilse Jacobsen og Hunter, så det er jo ikke nogen overraskelse.

Er I ellers klar til efteråret og vinteren derude? Jeg er virkelig spændt på hvad jeg synes efter en uge i DK, for lige nu glæder jeg mig til striktrøjer, brændeovn og uldsokker! Men lad os se, det danske vejr har en tildens til at ville ønske man var syd på fra ca oktober- april, haha!

Jeg håber I kan lide regnjakkerne!

Rigtig god dag ☀️ 


Xxx
Synes godt om

Kommentarer