INSPIRATION: What to wear this weekend? NEON

Indeholder tilknyttede links

Heaven!

Velkommen til denne uges "What to wear this weekend"!

Bare tryk på billederne så kommer I direkte ind på hjemmesiderne! - Jeg plejer at skrive numre på, men det så for rodet ud når der sker så meget i forvejen på billedet.

Temaet er som I kan se neon, og jeg er selv helt vild med det! Neon klare opgaven helt selv, uden man behøver opfinde den dybe tallerken for at style det. De fungere alle sammen. sammen med sort så det er super nemt at finde ud af hvad man skal have på til!

Den dyreste ting idag er støvlerne til 399,- (Brug koden "freja15" og få -15% resten af måneden hos Utopiaclothing)

Jeg går altid efter det skal være budgetvenligt selv for mig på SU🙌 Jeg elsker at lave billige røverkøb (who doesn´t?) Se bare jakken til kun 171,- kr!

Jeg ville personligt have store øreringe på til alle de her forskellige outfits- de fungere rigtig godt sammen med det rå look som neon giver. Jeg har givet den ekstra gas og fundet et par med pikke, hæhæ. Nelly og Asos især, (der hvor jeg online shopper mest fra) har en hel masse at vælge imellem❤️

Jeg har lavet en lille afstemning herunder, for at sikre mig I kan lide hvad jeg deler, så jeg vil blive RIGTIG glad hvis I lige vil sætte et kryds.

Glæder mig allerede til næste uge!

Hvad synes I om denne uges inspiration?

Vi ses snart!

Xxx

#bestofnouw

Synes godt om

Kommentarer