Lørdags shopping i Marbella

Velkommen til bloggen!


Den seneste uge har været spændende! Jeg er som sagt flyttet i min egen lejlighed i mandags, og så har vi haft travlt på jo. (Har filmet en “hvordan er det at være ejendomsmægler i Spanien” vlog, som snart kommer ud.

Igår var Johanna, hendes mor og jeg i Marbella for at shoppe, og se byen. Jeg har været der en gang før, men man opdager altid noget nyt.

Den gamle bydel af Marbella er så smuk, se bare her👇

Lige på den anden side af hovedvejen ligger der denne lille park, og går man igennem den kommer man direkte ned til stranden og promenaden med alle restauranter og butikker. Det er virkelig en smuk by, og så er den “rigtig spansk” hvis man kan sige det, især den gamle bydel.

Jeg købte mig et par sko, og så et lille maleri. Jeg er begyndt en lille samling af malerier fra forskellige steder jeg har været. Det første købte jeg sidste år da jeg var i Miami , og så købte jeg et i Santorini også. Alle tre er håndmalet og så er de malet på træ. Det første fra Miami er som I kan se, på et “rigtigt” stykke træ hvor man har bibeholdt at det er brækket af agtigt. Jeg er vild med det! Jeg har ellers aldrig rigtig interesseret mig for kunst, men det ændrede sig en dag da var i London for at besøge min engelske veninde for 2 år siden, og vi gik forbi det her helt specielle galleri. Lige siden har jeg synes det er mega interessant og maler også selv. Håber jeg en dag kan blive god nok til at sælge mine egne malerier 🙌

På onsdag kommer min mama og jeg kan simpelthen ikke vente med at se hende i lufthavnen 😍 tænk der er gået 9 uger idag siden sidst vi har set hinanden!

Se mine malerier fra Miami og Santorini 👇 er de ikke flotte!


Vi ses snart!


Xxx


#bestofnouw

Synes godt om

Kommentarer

rejseguideafguld
rejseguideafguld,
Flotte billeder 😊'
nouw.com/rejseguideafguld
frejaclausen
frejaclausen,
Tak skal du have 😊
nouw.com/frejaclausen