Makeinfluence

[caption id="attachment_1813" align="alignnone" width="1500"]
Blazer HER // Shorts HER // Bodystocking fra New Yorker // stilletter fra Bianco[/caption]
Hej igen!

Så er jeg tilbage! Jeg har holdt en lille pause, pga eksamener og jeg har faktisk nydt ikke at skulle tænke på det et stykke tid. Det tager jo lang tid, og længere end jeg altid regner med, at lave et indlæg, med tekst og billeder, hvorefter at skulle dele indlæggene på mine sociale medier. Men jeg har savnet at blogge, og føler mig klar igen! I virkeligheden også meget rart lige at få bekræftet at jeg rent faktisk stadig nyder det.

Jeg har overstået 2 ud af 3 eksaminer nu, så er det er bare den sidste (og værste) der ligger og venter. Den skal simpelthen bare overstås. Jeg har gjort op med mig selv hvilke forventninger jeg har, og jeg skal bare igennem, så jeg kan komme videre med mit liv. Det er utroligt hvor meget de kan fylde ens hverdag.

I weekenden var jeg til et event med min søde veninde Malou. Det var hos noget der hedder MakeInfluence, som er en platform hvor virksomheder søger influensers der vil reklamere for dem, og så tjene penge den vej igennem, som jeg, og en hel masse andre er medlem af. Den er tilgængelig for alle, platformen.

De havde gjort rigtig meget ud af det, med pynt, gratis drinks og mad, liveband osv til deres gæster. Jeg kan dog godt mærke jeg var får en lidt splittet følelse, i selskaber som disse. Det var en fint event og folk er søde, men jesus hvor overhørte jeg mange dumme og Karl smart kommentarer. Denne her influencer verden, er sgu lidt for meget. Nu ved jeg godt jeg også selv er en del af den, men attituden og måden folk behandler hinanden på... Jeg har så mange ideer, og der er der sikkert også mange andre der har, jeg oplever bare at en del på de sociale medier kun opfører sig specielt fordi det er "på mode" og der er ekstremt meget fokus på SoMe branchen. Måske får det folk og især unge mennesker, sig til at føle en lille smule specielle hvis de fx har mange følgere på de sociale medier, og en del af noget. Man skal virkelig også kæmpe sin vej frem her i denne verden, som er helt fair. Men det er også svært, og der er mange om buddet. Men jeg synes altså det gør noget ved folks udstråling og væremåde, og jeg tog mig selv i at tænke, at hvis det er sådan her det er , så adios, fordi det er mit liv altså for kort til. Jeg gider ikke sådan noget snobbet noget, og på den anden side, kunne jeg ikke lade vær at smile for mig selv og tænke, jaja, det må de sgu selv om. Der er måske noget bag facaden?

Jeg synes oftest, at dem der har mest travlt med at fortælle hvor nice og rige de er, også er dem der ikke rigtig har noget at have det i. Men måske det bare er mig, I dont know. Tingene er sjælendt som de ser ud, right?

Hvad har I lavet i weekenden? Oplevet noget spændende? Eller måske noget til mit emne her?

Vi ses snart, I promise!

Xxx

 

 

Synes godt om

Kommentarer