Miin bottle- passer du på vores miljø?

Reklame

Efter jeg er blevet ældre, har jeg fået langt mere fokus på kvalitet og bæredygtighed. Jeg er blandt andet begyndt at kigge efter emærker når jeg handler, har droppet pink lady æbler (selvom de smager sindsygt godt), køber nu ikke bare ØKO æg, men frilandsæg og ØKO kød. Jeg er (som i ved) vild med genbrug, og bla bla. Inden jeg kommer til at lyde alt for “se mig, se mig” agtig, så er det selvfølgelig ikke ALTID sådan. Jeg shopper også på nettet og mine varer fra netto er også andet end øko. MEN! Jeg er SÅ meget fan, af de muligheder vi har for at passe på vores miljø, vores dyr og vores planet.

Det er Miin Bottle også, og derfor har de lavet genanvendelige vandflasker i de fedeste designs! De ligger vægt på minimering af plastik, genanvendelighed og et smukt produkt. Jeg HADER når jeg ser skrald ligge og flyde i gader og stræder. Jeg glemmer simpelthen aldrig da jeg var i Thailand, og besøgte en lille ø- den smukkeste lille ø. Men i alle små stier langs husene, lå kæmpe BUNKER skrald og plastik og flød. Også ud i vandet. For slet ikke at tale om de mange dyr der bliver påvirket af vi menneskers tomhjernede tendens til at smide plastik i havet.

Mit job kræver at jeg raser rundt i min lille bil hver dag, og jeg har altid en milliard flasker til at ligge og rode i min bil, det ser simpelthen frygteligt ud. For slet ikke at tale om det formål jeg støtter, ved at købe vandflasker- plastik. De her smukke flasker vil blive passet meget bedre på i min bil, og så kan jeg få ryddet op. Vi SKAL altså bare alle sammen være meget mere opmærksomme på vores handlinger og hvad vi byder moder jord. Vi kan alle sammen være med til at gøre en forskel!

Selv Johnny har haft dem med på tur- se bare her👇

Min Bottle har udover deres hjemmeside og Instagram, en blog hvorpå de deler forskellige informationer om plastik og deres designs. For eksempel fortæller de om BPA som er et kemikalie der kan findes i meget plastik (måske du har hørt om det i forhold til Tupperware). Derudover er det jo ikke det store regnestykke, at selvfølgelig kan det også betale sig, og måske får man også drukket mere vand hvis man har sin Miin bottle som fast inventar i bilen eller tasken. Jeg er selv en skovl til at få drukket vand, så at have sådan en flot flaske med mig overalt, burde være med til at huske mig på at få drukket noget mere🙌 I kan læse Miin Bottles blog HER .

Jeg tænker også det er ideelt til ungerne til skolestart- og især fordi de skal kunne holde koldt vand i 24 timer. Indtil videre har jeg selv været rigtig tilfreds med dem🙌

Tjek dem ud på deres hjemmeside HER og/eller deres Instagram HER og hver med til at gør en forskel. 🙌

Del gerne ❤️
Synes godt om

Kommentarer