Min første uge som praktikant i Spanien

Hej og velkommen tilbage her på min nye blog!

Hvad synes I? Selv er jeg helt vild med resultatet, og generelt er der langt flere muligheder!

Så er den første uge gået her i Spanien- og gået rigtig godt!

Hvis vi lige starter fra begyndelsen, så må jeg sige at det altså var meeega hårdt at sige farvel i lufthavnen, jesus jeg tudede. Det var min far, lillebror og Johnny der kørte mig derind, og det er altså svært at skulle stå der, køre op ad rulletrapperne, imens de bare bliver mindre og mindre (rigtig dramatisk men sådan var det). Og nu var det jo ikke kun et par uger, men 3 MÅNEDER! Det er altså længe. Lige så længe som hele sommeren fx. Jeg tror stadig ikke helt det er gået op for mig HVOR længe jeg egentlig skal være her, men de fleste fortæller mig at det kommer til at gå virkelig stærkt, hvilket det sikkert også gør. Men lige nu er der længe til november synes jeg. Op til jeg skulle afsted, var det også somom jeg virkelig fik bekræftet hvor mange gode venner og veninder jeg har omkring mig- og familie selvfølgelig. Jeg har simpelthen fået så meget opbakning og støtte i mit projekt her, det har været total uundværligt!

Johanna var jo hernede og ventede på jeg kom- det var en trøst at jeg havde hende der ventede på mig. Vi bor i Torreblanca, som er oppe på et bjerg, med Los Boliches for enden af bjerget, så vi tager en lille minibus 13 min for at komme på job, som i øvrigt ligger to rækker fra stranden! Vi bor på 8 sal og har den smukkeste udsigt, den kan I se længere nede i billederne her. Vi kommer dog nok til at flytte lidt rundt, fordi vi har fået nogle andre muligheder, men nu starter vi ihvertfald lige her.

#nouwoutfit

Sko fra Utopia HER (se også andre farver) // denim kjole fra genbrugen // taske fra H&M //ørerringe fra Monki

Det gode ved at bo i bjergene er, at vi har den smukkeste udsigt!

Én ser glad ud, én gør ikke, haha! Her er vi til Feria, som er en årlig fest der varer i 10 dage i Malaga, lidt ligesom vores distortion, her er bare en masse diskoteker stillet op på række, heste og dansere! (Så egentlig bare federe)

Vores søde chef Lotte- måske har nogen af jer set hende i Sol for millioner der blev sendt på kanal 4 i foråret? Lotte er rigtig dygtig og virkelig sød, så det tror jeg næppe kunne have været meget bedre! Johanna og jeg er begge hos Lotte, Bolig-Udland (følg med på deres Instagram)

I fredags var jeg med på fremvisning for første gang, og det her var en af dem- jeg elsker simpelthen alle de udsigter jeg får at se, de er smukke alle sammen!

Et andet hus vi var med på fremvisning på, helt oppe i bjergene og totalt ugeneret op ad en masse bumlende veje, hvor en Aygo ikke kan trække op ad bakken, og en stor Audi ikke kan komme rundt i svingene haha

Lidt over en uge er der nu gået siden jeg tog hjemmefra, og jeg er vild med at være her. Jeg savner dog allerede dem derhjemme helt vildt, og jeg glæder mig til jeg får besøg! Johnny kommer i slut september, så det ser jeg rigtig meget frem til, og så får jeg forhåbentlig mere besøg også, hæh!

Ifht arbejdet hernede, så skal jeg lige ind i det hele, og så er august en ret stille måned, men det tager snart til forhåbentlig- det er virkelig fedt at være med rundt og få et lidt anderledes indblik i den spanske kultur og levemåde, som man nu får ved at tage rundt og se folks hjem. Det er både udenlandske og danske kunder vi har, så vi får set lidt af hvert, og i morgen skal vi med til Marbella på fremvisning, det bliver så spændende! Marbella er jo et af de mest ekslusive steder her på sol kysten, og jeg glæder mig bare til at se en helt masse forskelligt! Lige nu er jeg også ved at lære de forskellige områder at kende, og jeg har allerede en ide om, hvilke jeg synes er lækrest! Jeg giver jer mine bedste anbefalinger når vi kommer lidt længere hen. Vejret er fantastisk, vi bor forholdvis tæt på job og strand- hvad mere kan man ønske sig?

Jeg er selv lidt spændt på at se, om jeg får mere hjemve om nogle uger, eller den lige så stille forsvinder når hverdagen rammer- det vil tiden vise! Men jeg er sikker på jeg ikke har lyst til at tage hjem når tid er, og jeg glæder mig til at tage jer med rundt på eventyr i Spanien, og vise jer hvordan det er at være ejendomsmægler på Costa Del Sol!

Har jeg nogen læsere derude der er ejendomsmæglere, eller kender meget til Spanien? Og er der nogen med gode forslag til noget vi bare MÅ opleve, så kommenter endelig herunder!


Vi ses snart

Xxx

Synes godt om

Kommentarer

Chilie
,
Ta en tur til Nerja og se grotterne, de er enormt smukke!!!! Derudover kan jeg anbefale at bruge noget fritid på at udforske de mindre byer oppe i bjergene. Der er virkelig skønt og sørg for at være sultne inden I tager derop, for det helt sikkert I ikke kommer til at gå sultne derfra, maden er SÅ god de fleste steder, og billigt i de små byer. F.eks. Torrox (der har jeg været mange gange, da noget familie har hus der) og en anden hyggelig by kunne være Sayalonga (ikke helt sikker på hvordan det staves, men det siges sådan), og her ligger en lille vin "fabrik" ikke langt derfra. Men der er jo masser af små byer i kan udforske 😍
frejaclausen
frejaclausen,
Tusind tak! Det ska jeg helt sikkert skrive på listen over steder jeg skal besøge!😍
nouw.com/frejaclausen