Mors Højskole- hvordan var det så?

Til jer der læste med sidste onsdag, omkring en svær beslutning (læs HER), så ved I, at jeg havde noget af en struggle omkring turen. SÅ- hvordan var det?

Det var pisse fedt! Jeg er så glad for at jeg gjorde det, og fik den oplevelse med mig. Kan noget være godt når det er gratis? JA! Vi havde en Michelin kok hele ugen- det siger det hele! Skolen er helt ny, og har selvfølgelig lavet denne bootcamp for at testet programmerne af, og få spredt rygtet omkring skolen.

Jeg var noget skeptisk ved ankomst, men det gik faktisk hurtigt over. Vi fik lækker aftensmad, og blev ført til vores værelser, og heldigvis fik jeg en rigtig sød roomie, som på mange måder minder om mig selv. Jeg lader op i mit eget selskab- og bruger alt min energi sammen med mennesker, så jeg har virkelig brug for at kunne trække mig efter en lang dag og bare hygge mig på værelset med film f.eks, og sådan havde min roomie det også. Virkelig rart at vi var enige om der ikke skulle være alle mulige mennesker der hele tiden.

Vi skulle torsdag morgen ved morgensamling (hver dag var der morgensamling med højskolesang), vælge hvilke workshops vi kunne tænke os at komme på. Der var muligheder fra Film, teater, parmakultur, musik, filosofi, genbrugsdesign m.m. Jeg valgte teater og film alle dagene sammen med Anne 🙌

Programmet for dagene var således, at klokken 8-8.30 morgenmad, kl 09.00 morgensamling, og fra 09.30-12 workshops. Om eftermiddagen var der fælles aktiviteter planlagt, og så aftensmad.


Mejse- hun samlede mig op ved færgen, og jeg følte allerede jeg kendte hende efter 5 minutter, fordi hun simpelthen minder mig SÅ meget om en anden veninde jeg har. Tøj, lidt udseende, væremåde, grin, bare det hele!

Vi har hygget med bål, højskolesang, og skumfiduser som I kan se her. Det var en af de hyggeligste aftener! Den var fyldt med grin og glade mennesker. Det er svært at beskrive hvordan stemningen og følelsen er, men til dem der har været på efterskole kan I måske forestile jer det. Sammenhold og nærvær er nøgleorderne for denne aften🙌

På workshoppen havde vi mest fokus på kroppen, på nuet og på tilstedeværelsen, som I kan se på billedet af mig lidt længere oppe😅 Vi skulle lave alle mulige fysiske øvelser for at lære at være frie i kroppen- noget lignede har jeg prøvet med Danny (min underviser i skuespil). Det vækkede alle mine drømme og liv tilbage igen, og jeg er top motiveret til at lave noget mere 🙌

Min bekymring vedr. gennemsnitsalderen på campen var ikke nødvending- mange unge fra 19-22 og også en del fra 22-25, så det var helt fint.

Vi har været på laaang gåtur inkl badning for dem der turde (jeg bader ikke i havet, medmindre vandet koger i vandkanten), med boller og kaffe, hemmelig udfordring lørdag eftermiddag ( hvor vi skulle lave en kortfilm, og trak hvilken genre, hvilke rekvisitter og lokation vi skulle bruge). Vi trak komedie og banan og rafflebærger😅 Det var skide sjovt!

Lørdag aften var "Mosca" aften, hvor vi skulle se alle kortfilmene og finde en vinder, og bagefter fest🥳 Det var med rød løber og fotograf og det hele 😂 Det var pisse hyggeligt- det har generelt været nogle virkelig gode dage, og til alle der overvejer højskole- gør det! Der er bare et specielt sammenhold, på trods af at vi kun var der 5 dage, var det helt underligt at sige farvel til alle søndag morgen.

Jeg skal huske mig selv på, bare at gøre det. Uanset, så bare gør det. Man fortryder kun alle de ting man ikke gjorde, ikke?

Se mere om Højskolen Mors HER


Synes godt om

Kommentarer

Eva,
Det ser ut som du hadde en fantastisk opplevelse. Jeg var med på noe lignende da jeg var ung. Og sitter igjen med utrolig mange gode minner ♥
evaswindow.blogg.no/
frejaclausen
frejaclausen,
jeg havde en fantastisk tur 🙌 Det gælder om at skabe minder og sjove oplevelser❤️
nouw.com/frejaclausen