Ny dag nye udfordringer

[caption id="attachment_1609" align="alignnone" width="1124"]
Jakke fra Utopia // bukser fra Only // taske fra Primark // Nike sko // solbriller fra Rayban[/caption]

Hej venner! Velkommen tilbage her på bloggen, hvor er det dejligt at se dig🌸

Jeg har haft en yderst interessant weekend på skuespillerkursus hos Danny Thykær på skuespillerskolen Ophelia i KBH.

Som jeg skrev i mit sidste indlæg, omkring alle de ting jeg gerne vil og dét, at jeg næsten hver dag gør noget der fører mig tættere på mit mål, havde jeg besluttet mig for endnu et skuespiller kursus. Hvis ikke du har læst sidste indlæg kan du læse det HER

Jeg er super meget fortaler for aldrig at give op på sine drømme, og sætte alt ind på at nå dem. Men det betyder ikke, at jeg altid selv hopper med begejstring og uden bekymringer ud i det. For dem har jeg MASSERE af. Jeg er ikke frygtløs, men jeg gør det sgu alligevel. For 2 år siden tog jeg alene til Australien, hvilket jeg synes var en formidabel ide da jeg tog beslutningen. Men da jeg så stod i lufthavnen, og skulle sige farvel til min mor, og en masse dejlige veninder havde tonen lidt en anden klang. Der hadede jeg mig selv for, at stå i den situation at skulle rejse om på den anden side af jorden alene, og være væk i 2 måneder.

Men det er det FEDESTE jeg har gjort til dato, og jeg er så taknemmelig for, at jeg ga’ mig selv den mulighed. Og sikke en personlig udvikling jeg også gjorde mig. Det samme med de her kurser, OG en masse andre ting. Jeg slår altid mig selv i hovedet for at være fremme i skoene, når jeg står og skal afsted. Der kan jeg aldrig overskue noget, men jeg ved at jeg vil elske mig selv for det bagefter!

Og nu jeg var i KBH, så fik jeg også muligheden for at se min veninde, som jeg ikke ser særlig tit fordi vi bor så langt fra hinanden, og bare har hver vores liv, så det var virkelig rart.
Jeg føler virkelig kurset har flyttet mig, jeg har lært virkelig mange ting til værktøjskassen, men også ting om mig selv. Man kan så mange flere ting end man tror, og så er det da også helt vildt grænseoverskridende at skulle spille skuespil, og så når der er andre der kigger! Noget af det som jeg især har taget til mig er, at hvis du tror på det- så tror alle andre også på det. Både i forbindelse med skuespil selvfølgelig, men det kan også overføres til hverdagen og de ting som du tror på. Og så en masse andre ting, men der skulle man nok selv have været der. Det er en helt speciel følelse jeg får, når jeg er i det som bare føltes virkelig god og svær at forklare.

Det har været en rigtig lærerig weekend og jeg har takket mig selv hele vejen hjem i bilen og hørt høj musik. Totalt glad for min beslutning om at tage afsted!

Jeg håber også at du har haft en dejlig weekend og føler dig inspireret til at gå efter dine drømme.

Vi ses snart!

Xxx

 

 

 

 

Synes godt om

Kommentarer