Red lips kinda weekend

 

Velkommen tilbage på bloggen! Som altid er jeg glad for du læser med 🌸

På trods af jeg ikke har lavet så meget denne weekend, så føler jeg der er sket meget- kender I det?

Jeg har en veninde der har haft nogle problemer på hjemmefronten som jeg har hjulpet lidt med. Bare ved at være veninde, og give mine bedste bud på at håndtere situationen. Må vidst indrømme at have en del erfaring med breakups og pauser- herunder fortid der jagter en, ting der er blevet fortiet og usikkerhed på hinanden.

Måske skulle jeg være blevet parterapeut🤔

Det er sjovt hvordan man fra hvert forhold tager noget med sig, både godt og ondt. Mennesker kan virkelig ødelægge hinanden, så man tager alle mulige skeletter med sig videre til næste forhold, som så skal deale med problemer fra fortiden og som slet ikke handler om det forhold man er i nu.

Jeg har taget mest godt med mig fra mine sidste forhold, vil jeg faktisk sige. Har ikke haft nogle der har behandlet mig dårligt eller været mig utro eller noget derhen ad. Heldigvis!

Johnnys og mit forhold, er nok også det der har påvirket mig mest, i alle mulige retninger, godt og dårligt, men vi har også været sammen længe og bragede nærmest ind i hinanden da vi mødtes. Vi kommer fra to meget forskellige verdner, og det har taget virkelig lang tid at lære at leve med, at vi bare er meget forskellige og har mange forskellige holdninger.

Og puha vi har været igennem mange pauser! Bliver nærmest helt forpustet ved tanken 😂

Det første år startede med at være frem og tilbage og op og ned- så forvirrende!
Jeg plejer ALDRIG have midterskilning eller røde læber, men jeg synes sgu det fungere meget godt! Nogle gange kan man virkelig blive overrasket, hvilket er derfor man aldrig burde holde op med at forsøge sig med nye ting (gælder sådan helt generelt). Har aldrig røde læber fordi Johnny synes det generelt er grimt til piger med røde læber😂 Men nu var han der jo ikke, vel 😆
Men på trods af forskelligheder og en stor aldersforskel, så har vi alligevel formået at nå hertil hvor vi er idag, og er tættere end aldrig før og hinandens bedste venner. Tror ikke der er noget jeg ikke kan fortælle ham. Det er guld værd! Han er også en stædig mand, med virkelig urokkelige holdninger og et ubeskriveligt sært brug af billedsprog- hvis der er noget vi ikke er enige om, så bruger Johnny det første der lige falder ham ind, til at holde op imod. Hvad jeg ikke har oplevet han har brugt, at ostemadder, planeter i rummet osv, til metaforisk brug. Det er priceless, og overhovedet ikke til at sammenligne med😂

Men derudover så er mænd altså virkelig primitive i deres argumenter somme tider- eller det kun mig der oplever det, hahah?

Som eksempel på forskellighed, så har vi faktisk diskuteret dét med at gå i byen, denne weekend. Johnny har været til reunion med hans gamle skoleklasse, og har haft en god tur. Men han så også hvordan folk er i byen (han går ikke rigtig i byen længere, men har hele tiden påstået det er et kødmarked), og det fik han vidst lidt bekræftet denne weekend. Han gider normalt ikke gå i byen, netop pga hvordan folk opfører sig, og derfor er mest til singler.

Jeg derimod, mener godt man kan gå i byen uden at skulle score, men bare hygge sig med sine venner og veninder.

Måske er det en mandeting? Fordi han godt ved hvordan mænd kan være i byen, og folk generelt ikke har super meget situationsfornemmelse efter 20 shots.

Jeg hygger mig altså i byen, også selvom jeg har en kæreste. Det ser jeg slet ikke noget galt i. Men det kommer vidst an på hvad man går i byen for. Hvad siger I?

[caption id="attachment_1762" align="alignnone" width="1500"]
Skjorte fra Only // støvler fra Utopia // kjole fra H&M HER (lignende model, den helt magen til kan jeg kun finde i mørkerød) // brun læderjakke fra H&M[/caption]
Nå, men jeg har arbejdet her i weekenden, så jeg skulle ikke noget vildt, så jeg spiste noget lækkert mad med en veninde igår, og gik tidligt i seng. Det her er så efter billedet, med en kæmpe skål slik, opknappet kjole som var ved at springe og tage livet ud af mig, og et glas vin (det var faktisk Smirnoff). Kjolen har jeg i øvrigt fået af Johnny, den kommer med i en haul snart, har faktisk et par stykker på vej.

Husk at følge min blog, gerne smide et like eller en kommentar!

Rigtig god søndag

vi ses snart

Xxx

Synes godt om

Kommentarer