Rejseguide

Er du ved at planlægge din næste rejse? Er du i tvivl om hvor du skal lede efter billige rejser, eller skal du backpacke? Så læs med her!
Min første "store" rejse, og rejse alene, var som frivillig på en ranch i Florida for reddede mustanger. Kunne du tænke dig noget lignende, men er ikke sikker på hvilke sider der er gode? Eller måske backpacke med andre unge?

Det er jo ingen hemmelighed at jeg ELSKER at rejse- her er en liste over hjemmesider der er værd at tjekke ud, uanset hvilke slags rejser du leder efter!
  1. Se Takeoffer (har selv rejst med dem flere gange, de har både oplevelsesrejser, storbyferier, miniophold, solferier osv) HER
  2. Derudover er der Sweetdeal, minder meget om Takeoffer men andre, og GODE tilbud HER
  3. Leder du efter grupperejser, med andre unge danskere, se Adventure HER
  4. Tjek Alott ud HER som er dem jeg rejste til Florida med.
  5. Hvis du ønsker at være frivillig, fx ser et sted igennem Alott, så se om du kan finde stedets egen hjemmeside og booke derigennem. Det kan spare dig nogle penge.
  6. Save A Heart, er en organisation for frivillige, både børn og dyr HER (har længe gerne ville rejse med dem til Afrika på et børnehjem)
  7. Ønsker du at rejse med andre unge fra hele verden så se G Adventure, dem rejste jeg med i Australien og jeg kan KLART anbefale dem! Se deres hjemmeside HER
  8. Overvejer du at besøge Australien, kan jeg klart anbefale at besøge Baron Bay, generelt tage turen hele vejen op ad østkysten, og igennem outbacken! (Hvis der er nogen der har yderligere spørgsmål eller ønsker inspiration til rejsen til Australien så vil jeg meget gerne hjælpe med råd og steder man SKAL besøge!)
  9. Et godt råd er også, hvis du skal backpacke, at planlægge overnatninger selv- jeg fik min tur planlagt igennem Kilroy, og jeg fandt ud af, at når jeg ikke var på gruppetur (havde en del dage for mig selv imellem de forskellige gruppeturer), så kunne det have betalt sig selv at booke hostels.
  10. Forhandl om prisen! Indhent evt flere tilbud fra forskellige selskaber, og se om du kan få forhandlet dig lidt frem.

 

Iihhh, bliver helt glad selv, kunne godt snart bruge en ferie!

Hvor skal din næste tur gå til? Hvad er din drømme destination?

Hvis du keder dig i weekenden, så har du hermed fået en masse hjemmesider at tjekke ud, og måske blive inspireret til din næste tur!

Rigtig god weekend!

Xxx

Synes godt om

Kommentarer