Teamdag i Nuskin-at opbygge en forretning

Jeg er igang med at opbygge en virksomhed. Ja jeg sagde det højt! Jeg er for flere år siden blevet gjort bekendt med Nuskin, og slog det dengang hen. Nuskin er en amerikansk virksomhed, som udvikler skønne hudplejeprodukter.

Og jeg er blevet forhandler. Jeg har allerede nu oplevet, hvordan netop Nuskins produkter har hjulpet mennesker i nød, og jeg er selv blevet virkelig glad for mine! Det er slet ikke noget jeg havde regnet med, men muligheden blev ved at dukke op, så jeg overgav mig og tænkte det her måske ville mig noget.

Jeg har jo mit fuldtidsarbejde som jeg er rigtig glad for, så det her er en sidegeseicf - en spændende en af slagsen ifølge mig 🙌

Jeg startede i sommers, og jeg tager de stille og roligt, men er samtidig ret begejstret for at opbygge noget selv- lidt ligesom bloggen her. Noget der er fuldstændig mit. Og i søndags var 4 af os i teamet samlet for at inspirere hinanden til opbygning af forretningen, og dele erfaringer. I virkeligheden handler det rigtig meget om mindset, og at man "tør" tro på, drømme om, og have tillid til, at vi kan hvad vi vil. Hele emnet "if you can dream, you can do it" inspirere mig generelt rigtig meget.

Smukke Line, der har startet vores team op. Det betyder, at vi er sammen om at nå vores mål, og vi er sammen om at hjælpe hinanden på vej, hvilket er fedt så man ikke står med det hele alene. Det er jo svært at vide hvordan man skal gøre fra start, så det er virkelig en kæmpe fordel at gøre det på den måde🙌

Hvis du ikke allerede har set "the secret" på Netflix, så får I lige verdens største anbefaling fra mig!

Jeg har ikke mødt de andre piger i teamet før, udover Line som også er hende jeg har holdt produktaftner med nogle gange. Så det var virkelig hyggeligt at hilse på de her to tøser også.


Det var sådan en hyggelig aften, og Line og hendes mand Sebastian havde gjort virkelig meget ud af det, og med lækker frokost også. Der er virkelig meget værdi i, at møde andre mennesker med samme energi og passion som en selv. Jeg bliver helt høj af det, og får endnu mere gå på mod, på livet og dets muligheder.

Det er vigtigt for mig at jeg gør alt hvad jeg kan for at skabe mig det liv jeg drømmer om, og at jeg hver dag gør en indsats for at komme i mål.

Jeg føler mig godt på vej🙌

Føler du dig også på vej?

Synes godt om

Kommentarer