Vig Festival 2019

Hej og velkommen (tilbage) til bloggen!

De sidste 3 dage har vi været på Vig Festival, og her er de fedeste billeder jeg fik taget i løbet af dagene, hertil outfit billeder. Jeg har været ret vild med mine outfits i år (ja også mine store briller her)- se og læs med!

 
Outfit nr 1 den første dag- top fra Asos HER // bukser fra Zara lignende model HER // mini backpack og halskæde fra H&M (kan ikke finde den på nettet, men har lige set den i deres butikker) // sko fra Adidas // Solbriller fra Nakd HER
Det her billede er simpelthen priceless- jeg skælder måske lidt ud fordi han ikke ramte dåsen til ølbowling, og jeg var faktisk selv ret god hahah!
Vi matcher altså godt hvis jeg selv skal sige det- orange til mig, og rød til Johnny. De er så nice og virkelig behagelige, de sko vi har på.
Outfit til dag 2: Gammel top fra Asos // nederdel fra Asos HER // Samme backpack og sko fra Nike
Outfit dag 2 fortsat- så kom solen, så blev det varmt, så gik den væk, så blev det koldt. Det blev til skiftevis nederdel og bukser. Bukserne købte jeg i New York i efteråret.
"Se Minell, det er farmand der kysser sin fætter" heldigvis en del år siden, men Minell skal hvert år hen og finde far, hæh. Trolden her var med hendes mor torsdag, og med os fredag indtil om aftnen.
Bliver næsten helt dårlig når jeg ser alle de shots, for slet ikke at tænke på hvad det er de koster- 5 for 100 kr!
Dag 3 outfit: Shorts fra Asos HER // Top fra New Yorker // Gammel blazer fra Vero Moda // samme backpack fra H&M // Støvler fra Dr. Martens // Øreringe fra Monki HER // solbriller købt til Roskilde Dyrskue
Har mødt så mange gode venner på festivalen i år- gør jeg altid, men igår (lørdag) var det ekstra nice at hører Minds Of 99 med dem hersens! Det var i øvrigt en virkelig god koncert! Jeg har først hørt deres musik for nylig hvor Johnny introducerede mig, men er tilgengæld ret vild med det, på trods af deres virkelig spøjse tekster!
Ved ikke helt om man kan sige det er et billede af min bror og jeg her, men det er det eneste af ham og jeg til festivalen- en del er begyndt at sige vi ligner hinanden, kan I se det her? Jeg kan faktisk godt se det lidt selv. Det er ikke ham på bænken i baggrunden men ham lige bag mig på billedet :D

Jeg synes i det hele taget det har været en ganske fin festival i år. Vejret har været godt, en smule irriterende ifht påklædning fordi det er så svært at tage tøj på til. Så snart solen er væk er det rimelig køligt. Men klart ikke til at brokke sig for meget over, det kunne have været meget værre!

Musikken har været OK, ikke noget at råbe voldsomt hurra for, men vi fik bla hørt Christopher, Aqua, Shaka og Wafande, Bro, Gili, Queen Machine og Kato for bare at nævne nogle stykker. For mig handler det lige så meget om samværet. Det er den ene gang om året hvor alle fra nær og fjern mødes, venner og fjender. Stemningen er rigtig hyggelig og fordi jeg har boet hele mit liv i Odsherred, så møder jeg hele tiden nogen jeg kender, det synes jeg virkelig er fedt. Det kan dog og så blive en smule sammenspist, netop fordi alle kender alle, og man kender helt sikkert nogle der har været kærester osv på kryds og tværs, og pludselig har man fået sagt noget til en eller anden, og finder bagefter ud af at det var hans fætter man fik talt om, haha.

Nu sidder jeg i min sofa, og tænker tilbage på de sidste par dage og undre mig over hvor de lige blev af. De går altid så fandens stærkt de tre dage, og hvert år bliver jeg lige forbavset over hvor stærkt det går. Dagene går generelt utroligt stærkt, men lige her ville jeg ønske der var lidt mere tid. Måske en uge- ikke at jeg kan feste en uge, men så var der tid til at nå at nyde det, samtidig med der også ville være plads til at tage en halv eller hel hviledag hjemme fx. Johnny og jeg har været rimelig fulde alle dagene, men igår var det ligegyldigt hvor mange shots der kom ned, der skete bare ingenting! Ved simpelthen ikke hvordan det kan lade sig gøre, tror man bliver en smule hærdet, haha.

Der går et helt år før der er festival igen, og det synes jeg altid er lidt sørgerligt samtidig med det føltes lidt somom sommeren er overstået, selvom jeg jo godt ved, at det er den ikke, og om 2 uger tager Johnny og jeg på ferie til Santorini. Måske jeg kommer til at overtænke en smule også- husker ikke jeg har hørt andre sige de er lige så triste over det som mig ihvertfald! Heldigvis har jeg mange andre ting at se frem til, som fx Santorini og Spanien.

Har du været på festival, og hvordan var dine dage?

Vi ses snart!

Xxx

 

 

Synes godt om

Kommentarer