Alchemist

Anden act

Igår var Johnny og jeg på Alchemist, som har været bestemt siden oktober hvor han reserverede bord. Der bliver åbent op på bestemte datoer, og så skal man være klar på tasterne inden der bliver udsolgt. De åbnede op i sommers, og har allerede fået rigtig meget opmærksomhed, på deres fuldstændig fantastiske oplevelse- det må man sige det var! Man kommer ind af en kæmpe 2 tons tung bronzedør, og her bliver man sendt igennem første "act", ud af i alt 5. Det er ligesom steder man kommer igennem, på de 5 timer man er der. Jeg har ingen billeder af første act, men jeg har filmet til vlog der kommer en af dagene- første act var så nice, så glæd jer! Herunder er billeder af alle retterne- jeg kommenter kun dem jeg kan huske hvad er, og de mest specielle. Alle retterne har selvfølgelig et navn med en betydning og en sammenhæng. Alt er gennemtænkt! Lad mig bare sige, vi blev udfordret rigeligt i de 5 timer- se bare herunder😅

Tredje act

Billede 1 til højre, kaviar på en kugle af noget meget tyndt og sprød "brød", den skulle spises i to bider, og ved første bid kom der røg ud af kuglen😅

Billede 2 i venstre spalte, candyfloss og fiskesuppe indeni, i en plastikpose.

Nr 2 billede i højre spalte, blev kaldt noget med grådighed, fordi vi mennesker er grådige. Når man tog en bid, forsvandt det inden man nåede at spise det😅

Billede 3 i højre spalte, "den perfekte omelet", hvor kun det udenom var skal, og resten var flydende indeni.

Billedet nederst til venstre er en moderne parisertoast i bedste New yorker stil med gouda ost med sort skinke fra en sort gris. Nederst til højre ses en frossen grin og tonic.

"The toast" lavet på selleribund, som blev som flamingo med kaviar, og til højre, chokolade med noget fisk indeni.

Her fik vi er par vanter vi skulle spise med, til en af "indtrykkene" som de kalder dem. Ikke mad, ikke retter, men indtryk😃

Det meste af det vi fik havde noget med fisk i sig- og det er hverken Johnny eller jeg gode til. Her en østers der matcher bordpladen- Johnny synes den smagte lidt af strand 😂

Nr 1, Sardiner fra de fineste fisk et sted syd på. Nr 2, løgsuppe i tørret form. Nr 3 svamp, med plantet Karl Johan i, med gran og svampe sauce. Nr 4, akillessene fra en tyr.

Torskeøje, lavet af affaldskød fra torskens underkæbe.

Øverst til venstre, snebold lavet af væde fra tomater. Øverst til højre, jomfruhummer med chili i en kugle af knust peanuts.

Midt til venstre, due med duesauce- midt højre, kød fra en ko, lavet på ristet gær som brød.

Midt højre, ko på ristet gær der havde været i vacum, og derved blev der skabt et luftigt "brød".

Nederst til højre, kammusling med rogn ( i virkeligheden ikke rogn, men sauce indeni).

Nederst til venstre, en rødvin som kun findes hvor den bliver produceret, og så på Alchemist. Smagte fuldstændig fantastisk, på trods af jeg ikke drikker rødvin.

Denne her... Var en af mine største udfordringer 😅 Heldigvis skal man ikke spise selve tungen, men det der er ovenpå- det skal altså slikkes af!! Føj, det havde jeg det virkelig svært ved, og det var så nasty at mærke den der tunge. Som heldigvis ikke er ægte!!

Det her var noget med en kæbe- og så skulle man ligesom tage den ind i munden og hive det af der er ovenpå, som ligner plastik. De går meget op i at sende budskaber, og bag hver en ret er en tanke, og en speciel smagsoplevelse. Det er fuldstændig mindblowing de detaljer, og tanker der er bag oplevelsen.

Det her er lammehjerne- på en marengs bund, super mærkelig kombi! Og vi var ikke fan lad mig bare sige det sådan😅

Aj det her er en af de værste! Det er ÆGTE kyllingefødder!!😱 det man skulle spise er for enden af knoglen inde i buret- del ikke noget direkte fra benet, men mad tilberedt og placeret på benet. Smagte faktisk godt, men virkelig grænseoverskridende, og jeg HADER høns pga deres fødder 😅

Det her er et åbent menneskehovede, med noget ande noget, og det var altså også en meget specielt en må jeg sige😅

Kirsebærchokolade med kavaier- nr to, forskellige slags chokolader, og den sidste, chokolade med bananpure indeni😍

Denne her var også en dessert- noget med ged kan jeg ihverfald huske, og man skulle suge det ud af yveret😂

Act 4.

Denne her act var en tur igennem regnbuen tror jeg den hed, og herefter så vi køkkenet, og blev sendt videre til 5 og sidste act som er herunder:

Act 5

Et lille stykke med myre øverst til venstre 😅 nederst til højre, dessert lavet af 2% smør, og 98% luft😱

Sidste act var et launch område, virkelig fat og hyggeligt. Amen seriøst- den vildeste oplevelse!

Inden vi forlod restauranten, fik vi et lille kort med hjem, med alle navne og acter og scener. Mega cool!

Det har været den vildeste, og dyreste oplevelse jeg nogensinde har haft på 5 timer, men en oplevelse vi aldrig vil glemme! Vi gjorde det for oplevelse, og for at udfordre os selv- er man ikke til alt sådan noget specielt mad, skal man virkelig overveje det- for det er vi ikke, men fortryder ikke et sekund! Det var så vildt, jeg ikke engang ved om jeg kan beskrive det- lokalerne, betjeningen, alting! Jeg er igang med at lave vloggen, måske i bedre kan se stemning og udsmykning der, og alle acter- I kommer med til New York simpelthen, hvor vi da lige spiser noget papir også😂

Sig endelig til hvis I har nogle spørgsmål!

Vanvittig oplevelse- intet mindre!

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229